Spider


En av alla våra spindlar i uterummet

Sugar Bowl



sweet

Och nu är det shoppingförbud som gäller.

Nu har jag köpt mina älsklingar! Har aldrig köpt skor på internet förr så det är en stor chansning. Jag kommer bli förbannad om dem inte passar. Jag har stl 37 i vissa skor och 38 i andra. Jag beställde 38:or för jag tänkte bättre med förstora så kan man lägga i en sula. Men vi får se hru det blir.


Förresten så är det shoppingförbud för min del ett tag nu. Har köpt för mkt på sista tiden, enligt min budget. Köpte nämligen en liten söt kavaj idag från hm. Lite trösthandel. Men nu är det ingen shopping på länge!



Going out, yes please



Dem snyggaste festtopparna från topshop, om jag varit rik, vilket jag inte är, skulle alla finnas i min garderob by friday! Hoppas det händer något skoj i helgen, det behövs liksom.

Puss

Wash your hands of it forever

Hej

Idag är en riktigt rutten dag. Vill bara lägga mig under täcket och vakna till en ny dag utan matteprov-ångest!!! FORMELBLAD!!!! JAG TÄNKTE INTE PÅ ATT MAN FÅR FORMEL BLAD! Har pluggat på helt fel sätt. oowhheee. Och jag är liiite, bara en smula ledsen över att ingen ville träna med mig idag. Jag som skulle pumpa mucklor! Parantesen är endast intressant för emelie :P Så emelie hoppa inte över meningen bara för att de e en parantes, och om de e nån annan som läser så kan ni strunta i parantesen. jag har för mkt fritid!!!!!(Förresten eme! Jag och hanna ska gymma imorrn vid halv 3 -3 hör av dig om du ska med!)

Nu sitter jag och pumpar lite old school music för ingen är hemma och då får man göra vad man vill!


Jag som Black Woman


Hahaha, min school-look!

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer er.









1. Paus på väg hem till hotellet. 2. E och M flabbar som vanligt åt ngt kul? 3. Jag är glad och nöjd på vår uteplats. 4. Odin steker på sin rosa madrass. 5. Emelie och Malin gapar. 6. Emelie är igång! 7. Vi dansar ut? haha

Skicka vidare

Hej!
Klockan 20 går filmen skicka vidare på kanal 5. Har sett den några gånger, ack så vacker! Måste se den igen.

Min dag har varit väldig mkt söndag. Först gick jag ut och promenerade med min ipod i en timme, gick ner till Mimmi och tillbaka. Det va så fint höst väder. Ja det va väl det roligaste jag varit med om idag. Har städat och räknat matte också. blöö



Dagens höstiga look.

Wiggah







haha världens bästa wiggah. Så spattig du va på denna promenaden =D.

oh boy, you make me feel like oh boy!

Sitter och lyssnar på miss li, man vill upp och dansa, men det har inte jag tid med!
Imorgon blir det 18års firande för Evelina:) Det kommer bli kannon!


Jag och evelina på malta! Ingen lyckad bild kanske men glada är vi :D

I have all I need because everything is on tv.

Nej, allt är inte på tv, iaf inte ikväll. Verkar bara vara sånt strunt. Förutom det med Magnus Betner, I ditt ansikte, hette det så? :S. Ja skitsamma. Tänkte i alla fall ta en titt på det. Han är ju inte helt fel att vila ögonen på, haha.


Odin ringde och avbröt mitt skrivande.

Vi pratade om vad vi skulle göra i höst för att stanna vid liv. Ni vet sånna vardags grejer. Vi kom bara på att vi skulle se en massa film, fika och shoppingrunder. Sen blir det förhoppningsvis en hel del träning med Emsan. Och en jävla massa plugg.

Jag längtar till julen, eller till alla förberedelser inför julen. Det är så himla mysigt!
Samtidigt som jag inte vill ha jul för då har redan halva 3:an gått och allt är snart slut. Det ska självklart bli skoj med bal, student och allt det där. Men tiden går förbannat fort, och jag vill leva länge!



Har precis haft ett långt samtal med Emelie om hundar, vi skickade en massa söta valpbilder till varandra över msn och fyfan vad söta dem är. Man blir nästan tårögd som emelie uttryckte sig =).

Nu ska jag duscha. PUSS!

With a touch of melon


Sounds of silence



Nya kjolen

Rufus the dog



Världens sötaste doggie. Blivande Rufus. MAtte Emelie.
Snälla köp honom emelie!

/söndags deppiga Cecilia

Wanna know how I got theses scars?

Igår var jag och odin på bio! Såklart va vi tvungna att se om The Dark Knight var så bra som alla säger. Rankad som världens bästa film? Vet inte rigkigt om jag håller med om det. Dock har jag ju inte sett Gudfadern heller. Men ja anyway den va grymt underhållande och Heath va cool som jokern. Absolut sevärd, eller man måste typ se den.

Ikväll blir det film och sånt med tjejerna! :) gonna be fun!

PUSSSSSS!




Ey Whats Smokin?

Tjena tjena!

Då var det måndag igen och en underbar vecka står framför mig. Jag undrar hur länge man ska ha såhär sköna veckor? Det känns som att allt skolarbete kommer slå ner som en bomb snart. Och jag roar mig med allt möjligt annat än att plugga. Aouch.

Jag vet verkligen inte hur jag ska hitta motivationen. Jag är helt enkelt inte en sån människa som kan jobba hårt för saker jag inte är väldigt intresserad av eller tycker är kul. Därför är det tur att man får välja projektarbete själv. Jag hoppas verkligen jag kommer jobba hårt för det, både för min grupps och min egen skull.


Skrev detta inlägg igår men pubba inte det ;). Idag är det tisdag och jag har upplevt en hel del. Kollat mitt kolesterolvärde och blodvärde. Såg båda mkt bra ut. Blivit raggad på av en indisk student men sämsta engelskan "I want to find a girlfriend to sleep with" okeeeej. stackarn. Sen har jag och emsi gått på yoga, det var en upplevelse och vi ska bli stammisar.


PUSS lovers.

I need some fine wine and you, you need to be nicer

Fyfan knappt gått i skolan denna veckan men suget efter ett glas vin och en cigarett med ett trevligt umgänge är stort!! Tur att det blir både utgång och 50 årsdest denna helgen. Ja min mammay fyller 50, så gammal hon är :O lilla mammi.

Men det ska bli trevligt med gubbochgumma fest. Odin ska vara med och hjälpa till så det kan ju bara bli bra då ;) Pllus att tjocka släkten kommer =D.




I need some fine wine.


/C

And the songbirds keep singing like they know the score

Ikväll är denna pingla med i idol, och ja hon tillhör faktsikt en av dem som KAN sjunga!




Det ska bli kul att se henne på tv, en speciel människa på många fantastiska vis är vad hon är. Good luck dollyy!


Still Crazy After All These Years

Hejsan hoppsan. Jag snuvar runt här hemma mellan soffan och kylskåpet ännu en dag. Börjar sakna människor utanför min familj nu. I helgen hade vi den mysigaste picknicken :) de va nog den sista känslan av sommaren man fick där. Nu är det hösthösthöst...


Lovely you!

/C

Some more picss darling



dollys sanna jag



Emelie söt.


lovelyy


Jag flabbar


Dollys ragg<3


slutligen en jävligt söt bild.


Vi alla älskar ju kina, man träffar alltid ngn rolig typ, och ölen kostar ju endast 35 <333

Idag är jag sjuk:( inte så as sjuk men känns som om det bara har börjat och att det kommer bli segt att bli frisk igen. Jaja skitsamma. vi ses, pusssssss

RSS 2.0