Weo

Jävla stekigt väder det är nu för tiden.


Sunny day!

Hallåhallå.

Oh my lord vilket väder :O , nästan 20 grader! Det gillar vi.
Jag och Emelie gick ner till Lommas nya stadsdel (hehe) Hamnen. Satt där och chilla och åt glass:D

Sen har jag shoppat lite med morsan också. Blev två linnen en t-shirt en scarf och ett nagellack!

Nu ska jag snart iväg och träna pilates med Magda:D


xoxo!

PICS

image22

image23

image24


Familjen 24/4

It's true

Hej allesammans! =)

En liten uppdatering från de senaste dagarna. I torsdags vare Familjen på Mejeriet men Odin Anna och Andreas. Rolig kväll till max! Först var jag hos Odin, vi gjorde lite drinkar och njöt av dagens sista solsken. Gott tilltugg hade vi också ;). Sen stack vi ner till stan och käkade hamburgare, mmums! Sen stack vi till Mejjan och skakade loss ;D. Mkt trevligt måste jag säga!

FREDAG: Skola, en lektion typ. Stack hem tidigt och somnade på soffan :) Sen kom odin på besök en liten stund, vi sov ännu lite till och åt tacos. På kvällen bar det av till Elinor, så kul att träffa diiig! Och E,E,E också ;D oj vad många E-människor det blev.

LÖRDAG: Jäkligt effektiv dag måste jag säga, på förmiddagen gick jag och Emelie och simma och basta! Det var uppfriskande, Sen gick jag hem och tvätta, dammsög och pluggade matte. Efter några tal tröttnade jag och stack ut och sprang, det va skönt. Dock missade jag när Emelie kom rullande förbi mitt hus och skrek HEJ CECILIA! haha.


Nu ska jag väl plugga lite till och hänga vid tvn :)

So long!!

Life will smile for you, its true

Gnäll

Tjena,

Idag har jag gått 1.5 mil. Den så kallade skåneleden. I början fram till luchstoppet njöt jag av det fina vädret och vackra naturen men efter en mil blev det lite tjatigt och mina knän värkte.

När jag kom hem idag fick jag reda på att jag var 5:e reserv på mitt sommarjobb, och innan var jag 7. Jag fattar inte hur jag kan stå så långt ner på listan? Så antagligen blir det inge sommarjobb vilket betyder inga pengar och inget att göra medans ALLA andra jobbar. rolig sommar för mig, nej!

usch jag orkar inte tänka på sommarn, den ser mörk ut, ser inte fram emot den ett dugg längre. Tänker hellre på mitt slutprov i matte C som antagligen kommer gå åt helvete.

haha ingen vill ha mitt liv just nu. finns inte ett skit att vara glad över. Jo! en sak imorgon ska jag på Familjen - mejeriet med trevliga människor. Det ska bli kul.

Sen får man väl ta en dag i taget, Det är snart valborg ju, det kan ju faktiskt bli roligt. Sen förhoppningsvis om vi får tummen ur rven så blir det siesta, men det lär vi ju inte få,..

Jaajaa annars är allt bra..förutom att jag är förkyld men måste ändå träna en massa eftersom jag går två idrottskursen och inte vill ha dåligt betyg i det ämnet också. Eftersom jag redan har sämst betyg i klassen :) bara för min klass är så jävla sjuk. Och allas föräldrar är läkare eller ingenjörer!!

Jag vet att dem senaste inläggen inte varit särskilt muntra, det kansdke låter värre en vad det är, jag skrattar ganska ofta fortfarande.

men det kommer ljusare tider, det gör det alltid!

happ..

Tja,

hm, idag har varit en sådär okej dag. Hade håla några timmar mitt på dagen så jag tog tag i mitt liv och gick och gymmade. J, M och M följde också med. Jag var duktig och gjorde alla maskiner som min idrottslärare visat mig att jag ska göra. (stolt).

Dagens dåliga besked: Kemiprovet gick åt helvete. Jag är så jävla trött på att va så jävla kass på allting, jag ångrar så jäkla mycket att jag inte gick samhäll istället, men nu är det försent att ändra på något. Känns tungt att gå till skolan varje dag och göra en massa man varken förstår eller är ett dugg intreserad av. Men vad fan ska man göra? Som pappa sa, antingen får man ta tag i det eller får man hoppa av. kul kul ..


I'm on the sunside

Hej,

Känner mig lite bättre idag. Igår kväll var det party hos M. Det va trevligt så länge det vara  ;) . Igår köpte jag ett par snygga byxor också, det va kul.

Gårdagens citat:

- Han har aldrig klippt sig hos frisör.
- va? e det därför han har så långt hår?

haha
det va skoj om man va med :P

Nu ska jag plugga. Pusss!

Det lilla livet

Hej,

Idag känns allt jävligt ruttet. Fick inte jobbet som jag trodde jag skulle få. Jävligt tråkigt, vad fan ska jag göra i sommar nu då? Sommarn kommer bli kass känner jag på mig, säkert sämre än förra. 

Jag vill fan inte ha sommar.

Berlin pics.

image16
image17
image18image19image20image21

Sponsored by destiny

Tjatja!
Länge sen sist ser jag. Detta inlägget skriver jag mest för emelies skull, som tack för hennes uppskattning av denna meningslösa blogg.

Hur e det me livet? Kom hem från Berlin igår, klassresa, har varit riktigt skoj, så nu känns allt lite tomt och deppigt måste jag säga. Kom hem kl halv två idag från skolan, la mig på soffan och sov i 3 timmar och är fortfarande lika trött.

Imorgon är det matte och förhoppningsvis afro som gäller!


Pusss.

Lyxparty!

Hallå!

Igår var det lyx på hög nivå. Elin hade middag uppe i turning torso (Våning 49) Det kändet mycket flått. Lite overkligt, inte riktigt min livsstil det där med mycket pengar.. ;) Men massa god mat och trevligt folk blev det i alla fall. Precis vad jag behövde efter en veckas sjukdom.

Idag har jag mest degat och pluggat. Va ute på en promenix i det fina vädret också.

Våren är här
Imorgon kommer brorsan hem
Och om en vecka blir det Berlin med klassen

Livet leker ju ;)


Pusss /C

Vadå flygrädd?

Pratade med Simon nyss (min bror) Han är skitflygrädd och befinner sig i Australien och ska flyga till Malaysia om ca 12 timmar. Det komiska va att det finns små ungar i Australien som lyser med laser på flygplanen när det startar. Dem hade gått ut på nyheterna och varnat ungarna om att det är farligt. Simon är ialla fall skiträdd. Han har letat massa statestik på internet "om man reser med flyg konstant i 26 000 år så lär man vara med om en flygolycka" haha simon tog statestiken rätt så fel. Det var ju menat att lugna honom.

Simon "Men dem serverar gratis sprit"
Jag "ah, gött ju"
Simon "jaa det lindrar rädslan"

Han har i alla fall en plan om hur han ska klara det. Men han verka inte helt övertygad om att han kommer komma hem...


"jaa så om vi inte ses på måndag så lycka till i livet"

haha

/C

snart är han heeeeemmaaa :D

Nu ramlar jag tillbaks igen.

Varför är jag sjuk när jag minst vill och kan vara det? Allt känns skitstressat i skolan nu. Och vädret är ju skitfint, jag lovar att det regnar när jag blir frisk.

over and out.

Onsdaug.

Hej! åh ja e så trött..körig dag för mig idag, speciellt nu är jag är sjuk. Gick i skolan idag, inte vidare värst jobbig dag alls. Tog en kaffe med odin på en parkbänk, det va najs. Fint väder ere ju =) Sen stack ja till farmor för att trycka i mig ännu en fika. Farmor hade tydligen kommit på att Ola Salo blev Ola Salo baklänges också. haha "visste du det Cecilia?" , "ehm jo". Sen dammsög jag hennes lägenhet och fick karameller och en slant. Sen har jag pluggat och lagat mat, och nu är jag helt slut. Nu väntar 2 timmars tv plus lite till plugg.

Trevlig kväll!

/C

ett.

Oh jag fick lyckorus! Emelie som förövrigt är bäst och fixat biljetter till oss, hon och jag gick ner till centrum och skulle hämta ut våra biljetter. åh vilket väder :D klockan var ändå halv 5 liksom. Solen värmde på ett sätt den inte gjort på ett halv år! typ.

Den här biljetten är då till björn, måns, soran och özz på slagt. Dock om ett halv år.. man vet ju inte om man lever då.. men ändå ;) om man lever blir det nog riktigt skoj!

Ha det!

/C

Noll.

Känner mig jävlit stressad. Är sjuk, som alltid, har missat så mkt i skolan redan. Kemin :|. Prov nästa vecka och jag kan verkligen ingenting. Alltså jag vet inte vad vi gjort denna terminen. Det kommer ju sitta fint med ett ig nu. Hur som helst så måste jag gå till skolan imorgon. Sen får ja se hur det blir tors och fre.

Ingen lust att skriva ngt positivt alls i detta inlägget. Allt är så jävla noll just nu. :P

HEJDÅ.

RSS 2.0