Friiiday

Heeej.
Åh, jag älskar mina fredagar. Slutar 12.00 alltså det är verkligen tidigt. Typ man kan ju sova till 12 liksom. Jaja idag gick jag först på stan (själv) köpte en kjol, blev mycket nöjd. Sedan åkte jag hem, hann knappt innanför dörren innan E ringer och vill ha med mig till Lund igen. Jag hade 8 minuter att ta mig till bussen. Jag hann, med en banan i handen traskade jag tillbaka till busshållsplatsen. På Polhem hämta vi upp M. Sen skulle vi fika, och lite flyt ska man ju ha, n'är vi kommer in på stammis stället Espresso house sitter E och H där. Det blev en trevlig fika. Min kväll är dock lite mer död...men det är skönt att ta igen sig lite.
babbelbabbel..

Imorgon är det Afro och Odin-kväll som gäller.
Kanske även lite övningskörning!

Good Night.
/C

Skäms!

Hejsan, jag hade bara tänkt berätta hur sämst jag är på att plugga.. Som jag tidigare skrev har ja svenska prov imorgon. Detta har jag gjort istället för att plugga:

♦ Kollat på Så ska det låta
♦ Tränat med hantlar
♦ Varit ute och joggat
♦ Kollat på Du är vad du äter

suck.. jag har bara läst igenom anteckningarna en gång. alltså jag måste skärpa mig annars kommer jag end up like a konsumkassörska :S shit.

Good night!


Bullshitttt =)

Tjatja!
Redan torsdag. Vilket betyder snart helg! =)
Jag ska inte prata om vädret. Det är tråkigt att läsa. (men fan va kallt det är)
okej, annars? Det känns som om jag inte har något att förmedla idag. Men det kändes som om jag borde skriva ngt här...
Jo förresten, Träffade Mona min kära vän idag, det var ju ett tag sedan. Alltid kul att träffa henne. Och anna :D och Elinor!! :D Dock bara en snabbis men det var en hel del kära återseende idag.

Gud vad ointressant detta inlägget var.
Grattis till er som läst det (y)

Nu ska plugga för jag har ett FRIVILLIGT prov imorgon som JAG ska GÖRA!!? yeah jag vet, jag är så bra!


/C

Hemmaaaiii

Hej my friends.
Nu är jag hemma från Österrike. Det har varit en toppen vecka med mycket härlig skidåkning och massa god mat. Kom hem i Lördags, träffade E och M det var kul att ses igen. Igår tränade jag och E Gympa med stång det var härligt att röra på sig och bygga lite muskler:P

Idag är jag hemma och pluggar. tråkigt men sant. Har fått nån jävla allergisk reaktion nu dem senaste dagarna. Typ varje gång jag äter :S Ska kolla upp va det kan vara snart. Hoppas bara det inte är mjölk eller nåt =( haha, leva utan oboy liksom? va e det för liv?

Nu ska ja plugga igen

tjing!

/C

Ha den äran Hanny!

Hannas Dag idag, inte vilken jävla födelsedag som helst inte. Grattis på 18 årsdagen Hanna! =)


Annars så har jag varit väldigt sattsig idag. Tränat dubbelt upp. Först simning sedan Step med Kajsa. Det var skoj kände mig bara lite vilsen i vissa moves, haha. Anyway imorgon går jag till 12 sen är det simma med Emelie och Hannas middag =D.

SEN ÄR DET ÖSTERRIKEEE!!

image14

Hanna :D Dock som liten 16 åring här men hitta inge nyare =)



See you people, om en vecka!

Pusss/C

"..leva livet, kom så ska vi leva! "

Lördag!

Tjenatjena. Håller på att laga pizza med farsan nu. I det här huset får man numera vara med och ta tag i matlagningen annars blir det inget, en väldigt onödig ny regel hos familjen Överström. Men jag ar ändå inget bättre för mig så jag knådar, hackar och river!

Annars har jag varit i Lund med mammsen och sedan på Afro med H och E. Det var härligt att bara släppa loss i en timme.

Nu är jag superpepp på att göra ngt ikv E är också pepp vet jag ;) hoppas det blir ngt, så det inte bara bli "kolla melodifestivalen och käka chips" :S . Jaja ha en superkväll.

Pusss / Cesss

Torss

Hejhej hallå

Idag har varit en superskönisdag. Gick upp halv elva för att hinna ta mig till bussen 10 i 12. Kommer till skolan och känner att stämningen är på topp, alla verka ha "snart fredagskänslan" i sig. Gick till min lektion som det sen visade sig att man inte behövde vara på. Great tänkte jag min nästa lektion börjar om en timme och 40 minuter. Vilken tur man då har att ens bästa vän går i samma klass och har slutat. Vi gick på stan ett tag. Jag inhandlade ett par nya vanliga svarta tight, mina andra börjar blir slitna. Och provade även på en ny fondation som verkar passa mycket bra.

Okej. Sedan bar det av till motionsidrotten, denna underbara kurs :P Vi simmade, livrädda och höll på. Väldigt skön träning. På hemvägen träffade jag Dolores, kärt återseende! Vi pratade om hur mkt vi saknar  våra vänner i London och Madrid, det är så tomt utan dem!! Vi funderade på att sticka och hälsa på någon av dem till våren, men det var nog mest pladder tyvärr :(.

Men nu närmast är jag superpepp på Österrike :D

Puss
/C

Skidsemester

Åh jag vill bara snabbspola fram tiden till den 15:e, då är det skidsemester som gäller, JiPPo!!!

image13


Bild från Åre för två år sen!

Måndag

Hej

Måndag
ledig
trött
rastlös
skärgårdsdockorn
genteknik.nu
ångest
sova


Hejdå.

Inge mera jubb!

Hej, dagens nyhet, jag sa upp mig på mitt jobb idag, jag hinner inte jobba, fattar inte hur jag tänkte. haha. Men jaja skönt att slippa det iallafall. Jag var hos M nu en stund på eftermiddagen. Vi ses så sällan nu förtiden men äntligen hitta vi en lucka ;).

Snart kommer brorsans flickvän på middag, O kommer också =D . Och vi är lediga imorgon. Allt är så toppen idag!!

Hoppas ni är lika glada som jag! ;)

Pusss
/C


RSS 2.0