"Bara för .."

Måste bara påpeka en lite sak.. Jag är jätte irriterad på "bara för.." snacket som alla håller på med just nu.
jag tänkte skriva den vanligaste, och den mest irriterande :

"Bara för jag har världens underbaraste vänner"

Jag vill också påpeka att ja inte har ngt emot människorna som skriver så, jag har nog skrivit så själv ett par gånger, men erkänn det är irriterande...

(bara för jag är sur på allt idag)

ursäkta :)

/C


desperat

Hello!

God jag har tråkigt! Det har varit fint väder idag, ialla fall inifrån, ngn som varit ute som kan berätta om det va så? Joo juste ja va ute och hämta posten, det var inte så kallt! Okej slutsnackat om vädret...

Fan jag har helg nu, jag är riktigt rastlös, min feber har sjunkit och ja känner mig nästan frisk. Det är jättestörigt när man känner sig frisk men vet att man inte är det? Jag har verkligen inget att göra, just nu önskar jag att jag va sån nörd som spela cs eller ngt. Då har man i alla fall ngt och göra, fast dem luktar är onyttiga och klär sig oftas fult såå kanske inget man vill uppnå..

aahhhh vad ska ja gööööra?

/C

Onsdag

Onsdag.. e det va?

Jag är sjuk.. och då har man ingen koll på dagarna, det va ju precis måndag!!? Tiden går så jävla fort. Det är bra, som fan för jag vill ha påsklov nu.
Ja ialla fall, sjuk som sagt, dåligt läge. Har en redovisning imorgon som jag känner att jag borde vara med på för betygets skull. Men har ännu inte orkat förbereda mig eftersom jag har feber. Då är det skönare att dega framför tvn.

I helgen blir det långhelg!! Ledig fredag och måndag. Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! haha hoppas jag blir frisk! :)

Puss
/C

Dagens!

Dagens är: Sjuuuuk :S måste bli frisk fort!
Dagens måste: Skriva kemilabb :/
Dagens vill ha: Thai mat :)
Dagens gjort: Pluggat, oyes. och sovit..
Dagens tvprogram: Gossip girl tonight!!
Dagens önskan: Att det är påsklov imorgon..
Dagens låt: All the things that I've done - The killers
Dagens film: Ice age 2 =) love that movie

Nu ska jag plugga , så hej svej!

/C

Grattis brushan..

..på andra sidan jordklotet.

Japp bror min fyller 20 idag, dock är han inte hemma dagen till ära. Han semestrar runt i Australien den jävlen. Jag är lite avis måste jag säga. Menmen min tid kommer nog.

Som sagt var O vännen här idag. Mycket kul att se honom, vi har kollat på ice age 2 och bakat chokladbollar, det var så mysigt! Sen bar det av till farmor på middag, kusinen kom också så det var trevligt.

Usch nu e det skola imorgon, bäst jag packar ihop lite stuff, idrott imorrn. Ha en bra kväll!

/C

image12

Här har vi honom, brorsan på en bräda!

Äntligen!

Imorgon kommer min kära vän O hem!! Eftersom vi ses 5-7 dagar i veckan och pratar i telefon ca 5 timmar i veckan (ja ibland alla fall) Så har det varit ganska tomt utan honom denna veckan. Jag behöver nån att prata av mig på, någon som orkar lyssna ;) . Japp och imorgon äntligen kommer han hit, det är skönt att redan nu veta att det kommer bli en jäkligt rolig dag imorgon, jag behöver det.  

image11

Och en liten bild.

hmm layouten..

Jaaa, jag får väl erkänna att jag inte är ngn mästare på det är med att fixa blogg layout. Det är ju omöjligt att få det riktigt snygg om man är amatör. ;) Men men lite färg blev det i alla fall, så nu ska vi inte va negativa.

Godkväll !

/C

Lördag

Hello people!
Dålig uppdatering nu på sistone. Det beror inte på att jag har haft mycket att göra, det beror på att jag har haft för liiite att göra. Igår skedde ialla fall en händelse, jag tog mig ut i det stormiga vädret och gick ca 200 m till min vän Emelie. Vi åt grönsaker med dip och kanelbullar. Jag vet visst är det en härlig blandning. hah.

Idag tänkte jag och Emelie träna, jag vet inte om det var mest snack för att må bättre och känna sig nyttig för en stund eller om vi verkligen ska träna ? Ja vi får väl se.

/C

Daniel, topp ten!

God afton.
Jag antar at det är fler än jag som kollat GG ikväll. Oh my lord sicken gobit den där Daniel är, eller vad säger ni? Värsta topp ten!  (det där va bara en liten parantes! )

Och Jessica jag undrar också när Emelie ska komma igång med bloggandet, det tar kanske lite tid men ja tror hon kommer igång snart, men jag vågar inte tjata på henne ;)

Jag och Ems hade tänkt hitta på något riktigt skoj imorgon, dock har vi inte kommit på vad än. Det blir väl en tur som längst till parkernas stad (malmö). Känner på mig att vädret kommer blir bra. Jag känner också att lovet rinner ur mina händer, det går alltid så jäklans fort, men jag känner ingen ångest konstigt nog. Nej skolan är en baggis nu förtiden.

Take care!
/C

Tävling!

RebeccaCecilia Annordnar en tävling på sin blogg! Du kan vinna ett fint armband från Bagsandfashion!  Gå in på Rebeccas blogg och läs mer !

/C


Mormor är söt!

Mina morföräldrar är inte dem mest tekniska om man säger så. Visst dem har en dator men har nog inte riktigt fattat hur allt fungerar.

Mrmor: Jaa, du förstår jag och morfar förstod ju inte att vi kunde maila till Simon. (min bror som är i Australien)
Jag: Jodå det fungerar precis som vanligt, gör som ni brukar.
Mormor: Ja, det är ju fantastiskt att han kan läsa det därifrån
Jag: joo, det är teknikens under , (höhö)
Mormor: Jaa, det är tur man förstår sig på tvn i alla fall!

Sen bad hon mig visa henne hur man smsar nästa gång vi ses, jag försökte lära morfar förra gången. Men när jag fråga om morfar kan smsa säger hon nej!  haha, det är liksom inte lönt, dem glömmer.

Deras son, min morbror, brukar jävlas med dem och skicka en massa sms, han skriver också "svara!" i smsen, morfar blir tokig på honom. haha !

Fler som har morföräldrar från stenåldern?

/C


Photo!

Jag fick en liten lust att gå ut och fota lite, men ja kom inte längre än ut i trädgården, så några sevärdiga bilder blev det inte. Ska försöka ta mig ner till havet någon gång nu i veckan. Bor man så nära borde man ta sig ner oftare, för havet är inte bara vackert på sommaren, nej havet är vackert året om.

image8

Här är jag och kameran. Tyvärr är det inte min egen utan farsans, men jag frå låna den så det är toppen!

/C


Aaahhh sol!

Så underbart! Idag när jag gick ut ur mitt hus möttes jag av en massa ljusa skimmrande strålar. Jag kännde för första gången detta året att solen inte bara gav ljus utan även värme. Detta gjorde mig extrem glad. Fick ett riktigt lyckorus, lite galet sådär.

Varit inne i staden idag (Lund) köpte mig en ny jacka och en ny väska. Är inte säker på om ja ska behålla väskan, får tänka på saken!

Har ni också strålande sol? Vad har ni gjort idag?

/C

En dagens outfit

Jaaao, då lägger även jag , C , ut en dagen outfit. Min jubbe outfit för dagen ;)

image7

Inte världen bästa kvalitet på bilden, men den funkar!
Blus är från Vero Moda
Koftan&sjalen från H&M
Jeansen från Gina tricot
Stövlarna från Scorett

Ha en trevlig kväll!

/C

Goood moorgon!

Ja då va det söndag! Utan söndagsångest!  Vi här nere i skåne har ju lov denna veckan, det behövdes! Idag ska jag C jobba, inte lika kul men måste göras. Jag tycker om att göra nånting som man känner att man får ut något av. När man känner att man har gjort nytta!

Slänger nog upp lite bilder från Igårkväll sen.
Kanske även en outfit. Vi får se!

Vad ska ni göra idag ? =)

/C

Vi älskar Björn Gustafsson!

Det är ju han som gör melodifestivalen värd att se på. Finns det någon sötare människa? Jag är såld!
Jag tror han kommer bli Sveriges nästa stora komiker.

image5


Melodifestivalen, världens fånigaste program?

Kanske är det denna fånighet som lockar alla miljoner tittare, för det är väl inte den bra musiken ialla fall? Nej för mig låter alla låtarna likadant, det känns som låtskrivarna inte lägger så mycket tid på låten, liksom texterna, det är ingen high level på dem inte! 

Hur som helst så ska vi ha en myskväll med melodifestival och marängsvisch (hur stavas det ? :S ) Det blir toppen, snart kommer Emelie hit, blir nog ett eller flera inlägg då också, kanske en outfit bild ;) .

Vad ska ni göra ikv? Melodifestival? =)

/C


Barn igen, för en kväll

God eftermiddag på er!
Gårkvällen blev riktigt trevlig, det åts god mat och gott snacks. Sen kom barnen i oss alla fram för en stund, vi spelade barn geni och galenpanna! 

Men det blev även en del skvaller och tjejsnack som vanligt!


Middag it is!

Godkväll!
Jag och min vän Emelie ska spendera denna fredagskväll med ett gäng gamla polare. Det ska bli skoj att ses igen, "the old gang". Vi ska ha hämtmat middag hemma och Ev.

Men nu är dilemmat, va sjutton ska man äta? Måste dem ha typ 300 goda maträtter att välja på? Jag funderar på enchilada, grekisk sallad någon thai ?

"Hej, skulle ni kunna blanda typ allt ni har och lägga det i en doggy bag, tack!" Haha jaja får se hur det blir.
Vad ska ni göra ikv? =) Svara nu, vi vill veta!

/C

Hello people!

Ojojoj, vaknade vid 11 tiden idag, det är en strålande dag där ute. Jag känner på mig att detta blir en toppendag! Det blir aerobic träning på¨gerda men coola människor, sen till kvällen blir det ut och äta eller ngt annat trevligt med girlsen!

En fet början på lovet, eller kanske så vaknade ja på jävligt rätt sida idag ;)

Ha en skön dag i solen! det ska ja! Stay cool.

/C

Var är min ros?

14 feburari,.. say what?
Idag var det något märkligt pågång på våran skola, alla sprang omrking och viftade med rosor och hade sig.
När jag sedan var på väg därifrån, mot stan stötte jag på ett flertal människor med röda rosor i handen. Varför denna roshysteri?? fattade nada, märkte inget särskillt med denna dagen mer än att solen sken och fåglarna kvittrade, vilket iofs var mycket uppskattat.
Ska tänka vidare på saken!!

stay You
//E

Typ såhär ser vi ut med våra brillor


image2

"Glad alla hjärtans dag"

Jupp då var dagen kommen, då när alla ska få rosor och choklad och alla ska ha ngn att pussa på. Vilken skit dag! ..

Så säger jag bara för att inte jag har en romantisk date denna dag. Fast jag har fått en ros! det får ja inte glömma! Annars, jag och emelie diskutera detta idag, den som kom på denna dagen måste varit en jävla lycklig människa med en massa beundrare. Men har man nu ingen beundrare så är det inte så himla skoj längre.. Men som vi alltid sagt och kanske alltid kommer säga "nästa år Emelie, då är det vår tur" hahah!

Men jag och Emelie gick på date tsm, det räckte alldeles bra.

p.s nu är det lov. yesyesyes!

/C

Så fettish maan!

Tjo!

Ja då är det väl min tur att försöka ge mig i kast med att beskriva ägare nr två av denna blogg! Vilket inte är helt lätt, för det finns så himmla mycket att säga om denna lilla men endå så stora människa, Det räcker inte med ett fjuttigt blogginlägg för att beskriva denna kvinna så ni frå ta och läsa lite mellan raderna;)

Namnet på denna unga dam är Cecillia Överström! Hon är en skön kvinna på snart hela 18 sommrar, som älskar att leva och har en sälsynt förmåga att alltid försöka se det positviva och goda i allt och alla. Hon har leende och hjärta av guld. Desutom är hon en redig lite pudding och det sägs att hon kan förtrolla vilken man som helst;). Ja, hon är en sådan männnsika som alla borde få äran att lära känna!


Med en oslagbrar humor, många tankar och med känsla för stli och klass kan jag garantera er att Hon kommmer producera extremt läsvärda inlägg med allt mellan himmel och jord!

Sezz
//E

All cred to you!

Godkväll gott folk!

För att ni ska få en större inblick i våra liv tänkte jag nu presentera min vän Emelie. Hon är verkligen en sådan person som sätter lite extra färg på vardagen.

Vi lärde känna varandra vid 12 års ålder. Vi fann varandra ganska lätt när vi började i samma klass på högstadiet. Sedan den tiden har jag alltid avgudat denna människa. Hon har humor och ett stort hjärta, dock på lite fel plats men det märks inte ;) . Som alla vänner så har vi såklart haft våra ups and downs som man säger men vi har alltid hittat tillbaka till varandra igen. Och tur är väl det!

Jag är säker på att Emelie kommer skriva en hel del mycket genomtänkta och även sjuka inlägg på denna blogg, så missa nu inte detta.

/C

Intro

Tja
Välkommen till världens kanske viktigaste blogg.
I den här bloggen kommer du få läsa om allt från gul snö till våra tankar om livet.
Ansiktena bakom denna blogg är två livsglada tjejer med smak på tillvaaron.

Det är vi som är Emelie och Cecilia. Stay update!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0