Here we come!

Halloj!

Nu sticker jag snart till Odin och imorgon drar vi till Siesta med flera! ska bli sjukt skönt att komma iväg ett tag. såå hejdå!


=D


underbara mobilbilderna

                                                                                            

Packat och klart!

Ja, nästan! Fick ett litet ryck idag och började packa till siesta som ja åker till på tors. Fick ta brorsan "backpackeer ryggsäck" det blir jättebra. Fast jag ville som vanligt ha med mkt mer än vad som var rimligt, så jag fick rensa bort lite, det är ju trots allt bara 3 dagar =).

Jag ser i alla fall sjukt rolig ut med den ryggsäcken, och jag kan inte luta mig bakåt, för då säger det pladask!

Annars håller ja på att plugga idag, näst sista provet för terminen imorgon, känns ju riktigt skönt :D men motivationen ligger ändå på minus. Det är så trist!

Pusss!

I'm in loove

Jag har blivit helt svag för hundar den senaste tiden. Kan ju inte ha en själv pga av att brorsan är allergisk, men jag hade inte tackat nej till en schnauzer eller en vit liten terrier!

image35

image36


Kolla på dem, så himla underbara! :P

Bra dotter.

idag är jag sjuk. så satans förkyld :/ hoppas ja hinner bli frisk till torsdag. Men jag har varit i skolan och skrivit biologiprov, kände mig väldigt duktig att jag gav mig ut fast jag är sjuk och det ÖS-regnade. Det va inte alls speciellt kul.

image34

På hemvägen köpte jag blommor till mammi. Och eftersom jag är en så snäll syster så fick brorsan också va me på presenten. Utan att betala eftersom han är så fattig =)

Hon blev jätteglad ialla fall!

Blev ellis och monas mammor också glada? ;D



PUSSSIS


Nytt

Köpte ett par hängsleshorts i fredags, var egentligen ute efter en söt kjol men jag föll för dessa. Sånt händer.


Dålig dotter!

Tjena. Morsdag idag ju, min mamma var tvungen att påminna mig om det. Piiinsamt. "hade du inte sagt ngt så hade ja kommit på det" sa jag. hihi. Jag visste ju det igår men sen glömde jag, attans, ingen present har jag fixat heller. Men jag är faktiskt sjuk och har inte hunnit ut. Får köpa blommor imorn eller ngt om jag tar mig in till stan. För det är dem ju värda våra kära mammis.

Annars så har farmor och jeppe (kusin) varit här och fikat idag. Trevligt. Sen har ja försökt pluggat lite biologi som är aptråkigt. yeahyeah. bara 4 dagar till Siesta nu, jippiiiiii.

Pusssis.

någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Tjenixen,

nu är det snart helg, sjukt skönt. Det blir ingen slappe helg precis men det är skitsamma, skönt me helg ändå. På fredag bli det plugg och grillning med töserna. På lördag blir det exakt samma sak fast grillning med dem andra töserna ;). Söndag blir det plugg UTAN grillning.

Här är lite bilder från igår på mig själv som jag tog när ja vänta på att jag sklle gå till bussen :P





PUSSSSS!


En öl nu, och allt hade varit mkt bättre

image27

Livet är jävligt mainstream.

Mmmm jag har tänkt lite. Mitt liv är jävligt mainstream. Dagarna går, jag gör mina läxor, träffar min vänner och äter middag med min familj. Så har det väl sett ut så länge man kan minnas. Fan man börjar tröttna, snart måste nånting hända som förändrar allting. Gå ut gymnasiet och sticka iväg och se lite mer av världen kanske. Träffa en massa nya människor, inte för man tröttnat på dem gamla utan bara för man behöver upptäcka nya saker. Just nu är man fångad i en bubbla, det ända som betyder något är att hitta nåt roligt att göra till helgen.

Men kanske är det så det ska vara nu? Kanske är det allt detta man kommer sakna så mkt om 10-20 år. Då ens största problem var att komma på nått skoj att göra i helgem. Så varför ska man längta sig bort efter något som man kommer att komma till senare i livet, förhoppningsvis. varför ska man slösa tid på det nu? Man kanske borde tänka lite mindre, kanske koncentrera sig på att glädjas av de små roliga stunderna man är med om varje dag. Njuta av ens sista år som gymnasieelev.

Jag kan ju inte säga att det kommer gå, men ja ska försöka att njuta av den tiden, eller den fasen i livet jag är i just nu. försöka sluta att klaga och längta bort. Det är väl så man blir lyckig? eller mår bättre? Allt handlar förståss inte på hur man tänker, men det är nog en stor del.

Men jag vill inte slösa bort min tid genom att drömma om en bättre tid, som kanske inte finns?

djupa tankar idag. inte för att lära någon annan något, bara mig själv.


/C

Livet är jävligt mainstream, precis som det ska vara just nu.

En outfit.

image26

nån vecka sen kanske.


/C

Det närmar sig!

Hejsan!
Nu är både biljett och tält fixat! :D. Bara lite saker till att fixa och åtta dagar att vänta. Sen är det SIESTA! Jag har aldrig varit på festival förr, knappt tältat heller, så jag har ganska höga förväntningar. ååh vad jag längtar. Allt är så dött just nu, mkt plugg å sånt trist! hoppas veckan och helgen går fooort!

ses!

Det snurrar i min skalle!!!

Måndag, jag avskyr verkligen måndagar. Dem är tråkiga och långsamma och man har hela skolveckan framför sig. Men denna måndagen har trots allt varit ganska bra. Min första lektion var inställd, så jag hade sovmorgon! weeii.

Nu har jag O och N äntligen fixat biljetter till Siesta! Det känns sjukt kul nu eftersom man vet att det kommer bli av! Gott sällskap och bra musik i 3 dagar, det är inte helt fel det! Jag och Odin ska till rusta och överskottsbolaget och fixa lite saker som man kan behöva ha med sig. Så himla skoj. Vi åker upp på torsdagen och på fredagen kommer E, M och M förhoppningsvis!!

Menmen vi är inte där än. Först är det 2 prov och en inlämningsuppgift som ska göras. Så jag måste sluta speeda och börja plugga. Men hur kul är det? Just nu håller jag på att forska om hjuldjur. Dem har ett såkallat hjulorgan som består av cilier som rör på sig så det ser ut som att organet snurrar som ett hjul. Dem är typ så 0.1 mm och kanske världens ointresantaste djur, ja vene, vad tycker ni?

Jaja tillbaka till dem äckliga små krypen!!

/C



Förresten GRATTIS till min vän som fyller 18 idag!




Hello sunshine

Tjena =)

Mitt liv just nu:

Bra: Vädret, såklart. Helt jävla underbart. Har varit ute och seglat + varit lite på stranden. Känns lite galet såhär i mitten av maj, men det är väl bara positivt I guess. Imorgon är det utflykt med skolan, det är också jävligt bra. Helgen för övrigt har varit bra, bästa på väldigt länge tror jag.


Dåligt: En jävla geting väckte mig imorse. Det är söndag. Matteprovet gick skit. hmmm sen va det nog inte mer dåligt. Så skönt =)


VI SEEES!


Up in the air!

Hallå!


Lördag idag. Haft en sjukt skön dag i solstolen. Det är nästan det ända jag gjort idag. Men snart är det partaj som gäller. Ska bli trevligt, känner att ja behöver umgås med lite folk efter en sån här dag i ensamhet. Nu kommer snart Emelie förbi så jag ska väl fixa klart mig.

ha en kul lördagskväll!

xoxo!

I would walk 500 miles and I would walk 500 more!

Tjaa!

Nu vare maj igen, jäkla härlig månad ändå. Full av förhoppningar om sommaren som kanske aldrig uppfylls men förväntningarna finns här ändå, och man hoppas att man ska kunna leva upp till dem någorlunda i alla fall.

Idag har jag varit nere med pappsen och jobbat med båten, lilla mimmi, hon blir puttsad och polerad nu, Jättefin blir hon, snart är det dags att sjösätta. Längtar så till första seglingen. Det är så härligt att vara ute på havet det finns typ inget bättre.

Nu ska jag snart till Gerdahallen och utföra dagens motion :D. Och ikv blir det pluggeliplugg. yay!

Pusss! här kommer en bild på världens sötaste boy! (en av dem alla fall) :)

image25

RSS 2.0