Hoppas, hoppas, hoppas!



Hit kanske jag och mina kära vänner åker den 10 augusti! Stället ligger på kreta, ett lugnt ställe som ligger nära en större stad där det händer lite mer ;). Sounds toppen to me!


Tjo flöjt!!

Tja! idag har jag inte seglat till köpenhamn med pappa, bror och brors kompis för att för en vecka sen fick jag inte följa med men idag 5 min innan dem ska sticka och jag säger "ha så kul, tack för att jag fick följa med" så säger pappa "du kan ju följa med, det finns en plats ledig" :O:O:O:O. E han dum i skallen liksom? tror han att ja ska packa ihop mina saker och avboka min badtripp med hanna på 5 min? :O åh jag blev SÅ arg. Han bad mig gå iin och kolla på DMI nu, funderar på att göra honom lite nervös och säga att det ska bli ett jävla pisse väder imorrn!!

Jaaajaa, jag och hanna hade en härlig dag på bryggan, iaf fall i två timmar innan det blev grått och kallt :(. Sen köpte vi världens största mjukglassar som var allt annat än trevliga att äta :/.

Sen har jag träffat min number one källar/italienska buddy! Sjukt chill tjej det där, vi bestämde också att vi skulle dra ut så fort jag fyllt 18 :D vilket är två veckor tills idag!! Känns lite galet.


sleeep tight!

imoorrn e det chilledill och poolparrrty, start 07.00 ;)


Fredags natt.

Idag blev jag baotadissad, antar att det är sånt som händer ibland, men det känns tungt! Och jag saknar Odin redan, känns frustrerande att inte kunna ringa honom när som helst. Som jag alltid annars gör så fort jag behöver. Vad skulle jag göra utan honom? :S . Det känns skrämande att tänka på hur livet sett ut utan honom. Förmodligen väldigt mycket ensamare.

jaja stop med deep thinking nu. På tisdag åker jag till Lysekil, ska bli jävligt skönt, sen hoppas jag på fint väder när jag kommer hem så det blir segling! och den 25 blir den antingen middag eller utgång för första gången! Och den 26 är det födelsedag :D kanske lars winnerbäck, om det finns biljetter. Och sen kanske det blir en utlandsresa, men man ska väl inte hoppas på för mkt ;P Sen e sommarn slut!!! så jävla deppit! jaja det är ett tag tills dess.

Nu ska jag försöka sova igen! imorrn blir det fika med annu och kanske marcelo =).

Feel good.

Tjo! Idag har det varit toppenväder. Låg på stranden i två timmar och var sedan ute och segla i två timmar, härligt härligt. Nu ska jag och emsi snart käka pizza :) Sedan drar vi hem till henne och kanske badar ? om vi törs. Haft en bra dag?? =)

Tjooisan!


SOMMARBILD!

Goodnightie

God afton. Kom precis hem. Har suttit i min båt med Mona och haft jättetrevligt. Vi behövde verkligen prata av oss lite med varandra. Eftersom vi ses ganska sällan så blir det alltid så mkt nytt att prata om. Verkligen en toppen tjej är hon!!

men nu ska jag sova. Sleep tight!


det skulle ju va dans,dans,dans !

Tjena! Ville bara säga att jag är tacksam för alla snälla kommentarer =D Så skoj att få lite respons! Ikväll ska jag umgås med några av mina favorit tjejer. Men vad ska vi göra? We'll see!

Trevlig kväll på er!

shoes



Mina nya vita, kritvita, skor från din sko. Kostade mig bara 199:-
Just what I needed.

Fredag.

Tjosan! Idag är det fredag, världens kanske bästa dag? eller vad säger ni?. Jag tycker iallafall det är så. Man har hela helgen framför sig!. Dock så har jag helg varenda dag eftersom jag inte har jobb ;).

Idag har jag skurat en av min farmors plstmattor. Ska nog skura en till lite senare, så blir hon glad! Sen har jag hälsat på emsan när hon jobbade, eller pausade :P

Dagens enkla outfit


Hello sunshine.

Tjenamoss! Idag är det ännu en dag med toppen väder. Egentligen ska man ju utnyttja sånna här dagar till max, med sol och bad och segling. Men det gjorde jag ju igår så idag ligger jag bara och göttar mig i trädgården. Men det är vaaarrrmmt!

nu håller jag på att koka spagetti och försöker mig på en köttfärssås :S får se hur detta kommer smaka,..hm.

Pussss,


Seglingsbilder




Turning Torso


Malmö


Pappa


En gul maxi 77:a, precis som vår båt.


I hamnen.




Det va det!

Strand & Segling

Hej på er!

Denna dagen har varit ganska perfekt! Bara jag hade varit helt frisk så hade den varit toppen! Först var jag på stranden med Hanna och Evelina, det var mycket trevligt! Hanna gjorde lunch till mig =D tack hanna. Tyvärr orkade jag inte ligga och steka allt för länge pga av förkylningen så jag drog hem ett tag och när pappa kom hem från jobbet ville han ha med mig ut och segla.

Det var den perfekta kvällen för segling. Ostlig vind vilket gör att det inte är så mkt sjö eftersom vinden kommer ifrån land. Vi seglade ända till västra hamnen i malmö, vilket tog oss ungefär en timme eller en och en halv. Vi gick inte in i hamnen, bara seglade förbi och tog en massa bilder. Ska kolla igenom dem imorrn och se om det finns några snygga att lägga upp :)

Har nyligen sett två avsnitt av sex and the city och tänkte nu lägga mig. Godnattt

Weekday




Här är mitt senaste inköp. Weekday had sale! =D


Smultronställe



äpple




Jag är sjuk som sagt, och har underhållt mig genom att fota lite med pappas nya nikon :) inga proffsbilder direkt ;)

peace out.

Vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad

Hej hopp
Är hemma från Odin sommarstuga på Österlen nu. Fint vare. Men jag har haft feber och varit förkyld hela vistelsen så det kunde ju varit bättre. Men det har varit kul ändå.

Nu är jag hemma och hostar, hoppas det går över fort det ska ju bli bra väder för sjutton :D.

Just nu lyssnar jag på håkan, han nyaste album är bara helt underbart! :)

 /C

RSS 2.0