Mission imposible

Hej hopp.

Imorgon fyller världens bästa vän år och jag vet inte vad jag ska ge honom :S. Han hjälper ju inte till heller. Ofta man inte önskar sig nånting? =(

Ska inte till stan nu med brorsan iallafall, hoppas han kan hjälpa mig lite, han behövde själv hjälp att hitta jeans så.

Tjing!

Mondayyiiee

Hellyy!
Idag hade jag Hannie Elin och Eli picknick i hamnen, det var blåååsigt. Vi stog ut ganska länge men vi tog teet och kakorna hemma hos eli i hennes ljuvliga uterum. Sedan såh vi filmen Snatch som va konstig men ganska underhållande.

Fan vad tråkigt det är att vädret är som det är :/ Det är dessa dagarna man skulle bo mitt i någon storstad där det händer lite saker. Tur att min bror kom hem med första säsongen av vänner idag ;)

Och på onsdag kommer Odin hem :D Har knappt pratat med honom på en vecka så det kommer finnas en hel del att snacka om!

XO!


Midsommar

Hej=)
Nu ere midsommar som gäller. Ikvällblir det först käk med familjevänner och sedan drar jag vidare till dem andra vännerna :) hoppas det blir toppen!

Men jag vet inte vad jag ska ha på mig :/ jag vet en outfit men den e inte så sommrig :P men iof så är det ingen sommarkänsla idag, värsta dåliga vädret ju!!!


Hopp

Nu tar jag sommarlov

Och nu var det sista plugget gjort för den här terminen och det här läsåret =D

feels great!

Siesta eftersnack.. och sånt

Tjenare

Siesta var skoj, det va väl allt vad en festival ska vara, Bra musik, Öl, och Trevligt folk! Men nu efteråt är jag stressad som fan. Shit vad mycket jag har att göra. Ett prov och 3 st uppsattser till onsdag och torsdag, känner mig lite halvt likgiltig dock. Samtidigt som det är det sista innan sommaren så man borde ju fan skärpa sig och bara göra vad man ska!! Fan vad sur ja kan bli på mig själv.. jaja skitsamma ändå snart e det ju loov ;D

Funderar på att steka på playan hela helgen, vore sjukt skönt, fånga lite sol och bada för första gången iår!

På torsdag tar min kusse sjökaptenexamen i kalmar, ganska coolt ändå hade inte bangat ett sånt jobb ändå, få vara ute på havet så mkt. Fast å andra sidan är det ju inte samma sak som att segla men ändå. Så på torsdag är jag ledig, det ska bli skoj att träffa tjocka släkten.


Nu ska jag lägga mig och kanske kanske att jag orkar mig upp och gå på min idrott 8.15 imorrn. Är alltis lika spännande att se om man pallar :)


pusssis

RSS 2.0